نوشته شده توسط : آسانسورچی

چگونه آسانسورها از انرژی استفاده می کنند

آسانسور چقدر انرژی مصرف می کند؟

از نظر علمی ، برای بالا رفتن با پله ها،شما باید وزن بدن خودتان را در در جهت خلاف گرانش زمین به سمت بالا بکشید.

انرژی که شما صرف تبدیل انرژی پتانسیل می کنید،بنابراین پله هایی که از آن ها بالا می روید، انرژی بالقوه شما را افزایش می دهد.

(بالا رفتن) یا انرژی بالقوه شما را کاهش می دهد (پایین رفتن).

این یک مثال عملی از قانون حفاظت از انرژی می باشد.

واقعیت این است که شما هیچ تفاوتی را حس نمی کنید.

اما شما انرژی بالقوه بیشتری در طبقات بالای ساختمان نسبت به طبقات پایین تر دارید.

برای یک دانشمند، آسانسور یک دستگاه ساده ای است که انرژی پتانسیل فرد را افزایش یا آن را کاهش می دهد.

بدون آنکه نیاز به تامین آن انرژی داشته باشد.

در آسانسور وقتی که در حال صعود کردن هستید انرژی پتانسیل را به شما منتقل می کند.

هنگامی که در حال فرود آمدن هستید انرژی پتانسیل را از شما می گیرد.

در تئوری،این موضوع آسان به نظر می رسد.

نیاز  استفاده اسانسور از انرژی

آسانسور نیازی به استفاده از انرژی زیادی نخواهد داشت چون همیشه به همان اندازه ای که انرژی می دهد(وقتی که بالا می رود) را باز می گرداند(وقتی که پایین می آید).

متاسفانه این موضوع آنچنان ساده نیست.

اگر تمام آسانسورها یک بالابر ساده بودند با یک کابین که بر روی یک قرقره قرار گرفته که از انرژی قابل توجهی برای بالا بردن  استفاده می کرد

اما هیچ راهی برای بازگرداندن آن انرژی نداشت : انرژی هنگامی که مسافران فرود می آیند به سادگی و آسانی با اصطکاک در کابل ها و ترمز ها گم می شود(با تبدیل شدن به هوا و اتلاف گرما).



:: برچسب‌ها: چگونه اسانسور ها از انرژی استفاده میکنن ,
:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آسانسورچی

شالتر‌ها یا میکروسوئیچ‌ها قطعاتی هستند که در ابتدا و انتهای چاله آسانسور نصب می‌شوند تا از خطرات احتمالی مانند برخورد کابین با کف و یا سقف جلوگیری شود و بسته به نوع تابلوفرمان مورد استفاده، ممکن است در هر ردیف از ۴ یا ۶ عدد شالتر استفاده شود
این قطعه همچون کلید قطع و وصلی است که بر اثر تماس مکانیکی قطعه‌ای دیگر نظیر کابین با آن، باعث قطع یا وصل جریان در یکی از مدار‌ها (عموما مدار‌های مربوط به ایمنی آسانسور یا بالابر) می‌شود.

به این ترتیب بعنوان مثال اگر از تابلوفرمان استفاده نماییم آنگاه سه عدد شالتر در بالای چاله و سه عدد شالتر در انتهای چاله نصب می‌شوند و هر کدام وظایف خاصی را ایفا می‌کنند.


شالتر‌ها در دو مدل ساخته و عرضه می‌شوند که عبارتند از::

شالتر پروانه‌ای (عقربه‌ای)
شالتر غلطکی ان اف NF

شالتر‌های پروانه‌ای

نصب آسان تری دارند، اما متاسفانه هم خرابی آن‌ها بیشتر و هم دقتشان پایین‌تر است؛ لذا پیشنهاد می‌شود از شالتر‌های غلطکی استفاده نمایید.


شالتر NF غلطکی: توسط یک تیغه (نبشی) ۱۲۰ سانتی تا ۲۰۰ سانتی که بر روی کابین نصب شده است تحریک می‌شود. این نوع شالتر به صورت فنری می‌باشد یعنی تا زمانی که تحت فشار اعمال شده تیغه باشند جریان برق (فرمان) را قطع می‌کنند و پس از عبور تیغه به محل اصلی خود بازگشته و جریان برق (فرمان) وصل میشود.


شالتر عقربه‌ای (پروانه‌ای)

توسط یک اهرم میله‌ای که بر روی کابین ثابت است تحریک می‌شود. کابین در هنگام عبور از این نوع شالتر عقربه آن را به حالت دوم انتقال می‌دهد و تا زمان برگشت کابین و تحریک دوباره عقربه در همان حالت خواهد ماند.


طریقه نصب شالتر پروانه‌ای عقربه‌ای روی ریل آسانسور:

شالتر حد بالا و پایین
شالتر شناسایی (دورانداز اجباری) بالا و پایین
شالتر قطع کن سرعت تند بالا و پایین

شالتر غلطکی ان اف NF

توسط یک تیغه (نبشی) ۱۲۰ سانتی تا ۲۰۰ سانتی که بر روی کابین نصب شده است تحریک می‌شود. این نوع شالتربه صورت فنری می‌باشدیعنی تا زمانی که تحت فشار اعمال شدهتیغه باشند جریان برق (فرمان) را قطع می‌کنندو پس از عبور تیغه به محل اصلی خود بازگشته و جریان برق (فرمان) وصل میشود.



:: برچسب‌ها: شالتر اسانسور ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آسانسورچی

در دنیای امروز، تقریباً عده بیشماری از صاحبان گوشی‌های تلفن همراه، سعی دارند تا با استفاده از برنامه‌ها (اپلیکیشن‌ها) و توانایی‌های آن، کنترل بخش‌های مختلف پردازشگر در دستگاه‌های گوناگون را در دست گیرند. یکی از کاربرد‌هایی که این فناوری؛ امروزه در سرتاسر جهان دارد، کنترل از راه دور انواع آسانسورها توسط تلفن‌های همراه (برنامه‌های اندروید) است. امروزه بسیاری از کاربران و استفاده کنندگان از آسانسورها، در مواقع خاص، برای سهولت در استفاده، ایمنی بیشتر و صرفه‌جویی در زمان، از سیستم کنترل آسانسور با تلفن همراه بهره می‌گیرند.

با توجه به مطالبی که در سطرهای پیش گفته شد، اگر در نظر بگیریم که می‌توان با استفاده از تلفن همراه، آسانسورها را به کار انداخت و یا از نظر برنامه‌ریزی زمانبندی کرد، مطمئناً می‌توانیم بگوییم که از تلفن‌های همراه همچنین می‌شود برای کنترل و کار با سایر فرایندها و دستگاه‌ها نیز استفاده کرد. پس به راحتی می‌شود گفت، به طور کلی، با استفاده از تلفن همراه و به کارگیری یک برنامه واحد تحت اندروید و یا دیگر پردازشگرهای تلفن همراه، می‌توانیم علاوه بر آسانسورها، دستگاه‌های مورد استفاده دیگر را نیز، در کل ساختمان‌ها، خانه‌ها، کارخانه‌ها و یا هر جای دیگری که با آن سروکار داریم کنترل کنیم.

با تجزیه و تحلیل راه‌های تماس با آسانسور، و همینطور مواردی که در ارتباط نیاز داریم، به نکاتی مانند: تماس منظم، تماس اورژانسی، تماس صوتی و همچنین وجود یک رابط به عنوان پیوند بین تلفن‌های هوشمند و صفحه کنترل آسانسور روبرو خواهیم شد. می‌توانیم به این صورت توضیح دهیم که برای برقراری ارتباط به برنامه‌ای بر روی تلفن همراه نیاز خواهد بود، که کنترل پنل هوشمند آسانسور، به وسلیه آن انجام می‌گیرد، به این صورت که با بکار گرفتن این برنامه به عنوان رابط، از بیرون آسانسور، سیگنال‌ها (دستور) فرستاده می‌شوند و سیگنال‌های فرستاده شده به صفحه کنترل اصلی آسانسور می‌رسند که این مراحل، منجر به اجرای دستور توسط آسانسور می‌گردد.

مزایای استفاده از سیستم کنترل آسانسور با تلفن همراه

اگر چنین روشی برای ایجاد کنترل بر روی آسانسورها پیاده شود، می‌توان امیدوار بود که در بسیاری از موارد، زمان انتظار به حداقل خود برسد. به طور مثال؛ در یک بیمارستان که استفاده از آسانسور یک حالت اورژانسی دارد، با استفاده به شکل کنترل از راه دور، می‌توان با برنامه زمانی یا رزرو در موارد اورژانسی، دیگر نیاز به انتظار کشیدن برای رسیدن آسانسور نباشد که در این صورت به شکل قابل توجهی، می‌توانیم در هدر رفتن وقت صرفه جویی کنیم.

شیوه کنترل آسانسور با تلفن همراه

کنترل آسانسور به وسیله تلفن همراه و از راه دور، در نگاه نخست، با توجه به عملکرد آسانسورها به عنوان یک فرایند در دنیای امروز، عمل پیچیده‌ای به نظر نمی‌رسد. با این حال باید اشاره کرد که ممکن است در عین سادگی پیچیده نیز باشد. این پیچیدگی‌ها به عواملی مثل؛ تعداد طبقات ساختمان بستگی دارند. با در نظر گرفتن اینکه هر طبقه باید حداقل چهار سنسور داشته باشد، ۱. عملکردهایی که از قبل متوقف می‌شوند (توقف نرم)، ۲. توقف نهایی، ۳. مرکز آسانسور در خروجی و ۴. تعیین سطح همکف. بدیهی است که این امر؛ یک فرایند پیچیده بوجود می‌آورد و متناسب با این مسائل و همچنین، با افزایش تعداد طبقات پیچیده تر نیز می‌شود. پنل کنترل (رابط یا برنامه) برای  آسانسورها در ساختمان‌هایی با تعداد طبقات زیاد، باید دارای یکPLC  (کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی) باشد، که اطلاعات ساختمان، طبقات، بخش‌های مختلف، و همچنین سیستم‌های ایمنی آسانسور، بر روی آن تعریف شوند.

پس می‌توان گفت که کنترل پنل، با ورودی‌ها و خروجی‌های دیجیتال کار می‌کند. اگرچه برخی از سیگنال‌ها به صورت آنالوگ دریافت می‌شوند، که با انجام انزوای گالوانیک به کمک رله، آنها نیز، به سیگنال‌های دیجیتال تبدیل می‌شوند. در ادامه باید افزود که دکمه‌های مکالمه قرار داده شده در داخل و خارج آسانسور نیز به همین شکل و از طریق ارسال سیگنال، از طرف رابط یا برنامه‌ای که بر روی تلفن همراه است، کار می‌کنند. آنها نیز در همان صفحه کنترل اصلی آسانسور جای گذاری می‌شوند.

با در نظر گرفتن این واقعیت که مدارهای الکترونیکی به صورت گالوانیکی از هم جدا می‌شوند، می‌توان نتیجه گرفت که تعداد دکمه‌های تماس برای یک طبقه نامحدود است و نحوه بسته شدن مدار الکترونیکی، تاثیری در عملکرد سیستم نخواهد داشت.

با توجه به مبحث کنترل آسانسور با تلفن همراه، که تا اینجا گفته شد، می‌توان نتیجه گرفت، کنترل آسانسور از راه دور، توسط برنامه اندروید بر روی تلفن همراه و به وسیله رابطی که خروجی‌های آن به طور موازی با ورودی دکمه‌های تماس آسانسور اتصال دارند، واقعاً امکان‌پذیر می‌شود. عملکرد چنین رابطی، تحریک سیگنال‌هایی است که صفحه کنترل آسانسور در ورودی‌های خود دریافت می‌کند. همچنین برای برقراری ارتباط بین تلفن همراه هوشمند و کنترل کننده، به یک ساختار شبکه نیز احتیاج دارد. به عنوان مثال، برای رابطPROBLEMI ، ساختار شبکه و برنامه‌ برای کنترل آسانسور از طریق برنامه اندروید مورد نیاز است.

عملکرد رابط ها

عملکرد یک رابط به دو قسمت تقسیم می‌شود. نقش قسمت اول سرور TCP و پردازش قسمت دوم است. ساختار شبکه – باید به روشی انجام شود که هر طبقه دارای نقطه دسترسی خاص خود باشد که SSID تعدادی از طبقه در آن طبقه باشد (به عنوان مثال طبقه اول باید با عنوان “۱” نشان داده شود) و همه آنها به روتر متصل شده و به کمک کابل UTP به رابط متصل می‌شود. این کار با ایجاد سیستم بی‌سیم در تلفن های هوشمند به طور خودکار برای انتخاب یک شبکه بی‌سیم با قوی ترین سیگنال انجام می‌شود و در صورت تماس با برنامه، SSID  ارسال می‌شود، یعنی شماره تماس اولیه که همان تماس گیرنده است. IV. برنامه Android – باید به گونه ای ایجاد شود که بتواند سه نوع تماس را برقرار کند: تماس معمولی، تماس اورژانسی و تماس صوتی. علاوه بر این، باید همه چیز را به آدرس IP و پورت سرور TCP واقع در رابط ارسال کند. با تماس معمولی، برنامه باید دکمه ای داشته باشد که “Call the lift”  نامیده می‌شود و هنگامی که دکمه فشار داده می‌شود، نام SSID را از نقطه دسترسی که اتصال بی‌سیم تلفن هوشمند به آن متصل است می‌گیرد و آن را به رابط هدایت می‌کند که اطلاعات را پردازش و با آسانسور تماس می‌گیرد. با توجه به تماس اورژانسی، این دسترسی ابتدا به کاربران واجد شرایط  داده می‌شود. کد تولید شده توسط اپراتور دریافت می‌شود تا آن را در برنامه وارد کند تا حالت اولویت را باز کند. عملکرد حالت اولویت این است که کاربر می‌تواند با آسانسور تماس بگیرد و منتظر حالت قفل شده بماند. برای سایر کاربران تا زمانی که دستور با همان برنامه ارسال شده باشد؛ کاربر می‌تواند به طبقه ای که می‌خواهد برود. در این حالت رابط باید پروتکل داخلی خود را داشته باشد زیرا برنامه ها به طور متوالی در میکروکنترلر اجرا می‌شوند. کاربر با ورود به حالت اولویت با شناسه به وی اختصاص می‌یابد و فقط کاربر دارای این شناسه قادر به استفاده از آن خواهد بود.

عبارت “قفل آسانسور” به موارد زیر اشاره دارد

اگر اولویت تماس را با آسانسور برقرار کنیم، رابط برای روشن کردن گزینه “STOP” سیگنالی به صفحه کنترل ارسال می‌کند (این گزینه در آسانسورها موجود است – هنگامی که آنها به طور منظم کار می‌کنند و توسط هر کسی حتی بدون دسترسی به برنامه قابل استفاده است) و با انتخاب طبقه کاربر یا در صورت منتفی شدن، به طور خودکار خاموش خواهد شد. هنگامی که کاربر تماس با آسانسور را با اولویت و دکمه “تماس با آسانسور” برقرار می ‌کند، در صفحه نمایش تلفن همراه باید صفحه کلید به تعداد طبقات ساختمان ظاهر شود و کاربر هنگام ورود به آسانسور باید روی طبقه مورد نظر خود کلیک کند.

تماس صوتی آسانسور

اگر بخواهیم یک تماس آسانسور به شکل صوتی برقرار کنیم، به یک سرور TCP دیگری نیاز داریم که می‌تواند به عنوان یک برنامه در رایانه رمزگذاری شود و نقش اصلی آن برای فیلتر کردن کلمات باشد. سرور این کلمات را به عقب تغییر می‌دهد؛ به این ترتیب که برنامه آن شماره را به عنوان تماس به رابط هدایت می کند. نتیجه گیری در تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که ما می‌توانیم هنگام انتظار آسانسور را با برقراری تماس در حالی که به سمت آن حرکت می‌کنیم کوتاه کنیم. واقعیت مهم دیگر این است که می‌توان بدون هیچ گونه سرمایه گذاری اضافی؛ با تغییر بر عملکرد سیستم کنترل آسانسور، چنین رابطی را روی صفحه کنترل آسانسور موجود نصب کرد.

مزایای استفاده از کنترل آسانسور با تلفن همراه

  1. باعث عملکرد ایمن تر می‌شود.
  2. افزایش ایمنی و بهداشت در آسانسورها را با کاهش تماس فیزیکی افزایش می‌دهد.
  3. سهولت کاربرد این سیستم، تعامل کاربر و آسانسور را با انتخاب گزینه ای برای ارائه خدمات راحت، جدید و راه حل‌هایی که در آینده اضافه می شود، ارتقا می‌دهد.

شیوه کار سیستم کنترل از راه دور آسانسور با تلفن همراه:

  1. کد را اسکن کنید. QR
  2. بارگیری کنید. (iOS یا Android)را از فروشگاه Schindler ElevateMe برنامه
  3. کد در جلوی آسانسور را با برنامه اسکن کنید. QR باید
  4. مکان و تجهیزات را شناسایی می‌کنید. QR با اسکن کد
  5. طبقه مبدا را انتخاب کنید.
  6. طبقه مقصد را انتخاب کنید.

سپس، صفحه ای در برنامه ظاهر می‌شود و تعداد طبقات را نشان می‌دهد. مسافر به سادگی طبقه مورد نظر را انتخاب می‌کند، وارد آسانسور می شود و بدون اینکه به چیزی دست بزند به مقصد می‌رسد.

 (کابین آسانسور در حال حرکت، باز شدن درها و غیره).

 



:: برچسب‌ها: کنترل آسانسور با تلفن همراه ,
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آسانسورچی

آسانسور ها وسیله هایی هستند جهت جابه جایی افراد و وسایل در بین طبقات مختلف ساختمان ، قطعات مختلف یک آسانسور باید همیشه از باکیفیت ترین قطعات باشند زیرا امنیت مسافران را بر عهده دارند، یکی از این قطعات که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است در ایمنی هر آسانسور سینی زیر کابین آسانسور  می باشد.  

آسانسور که با نام بالابر نیز شناخته شده است، روزانه چندین نفر را در طول روز بین طبقات جابه جا می کند. به همین علت باید امنیت بالایی را برای افراد به وجود بیاورد. یک آسانسور از قطعات مختلفی تشکیل شده است که هر کدام از آن ها بسیار ویژه ای را به خود اختصاص داده اند. حتما تا به حال چندین بار نام سینی زیر کابینی آسانسور را شنیده اید و شرکت های مختلفی را مشاهده کرده اید که در این زمینه مشغول به فعالیت هستند. ولی با وظیفه و به طور کلی با چیستی آن آشنایی ندارید. این بخش وظیفه خاصی را بر عهده گرفته است

در نگاه اول باید با خود سینی زیر کابین آسانسور آشنایی داشته باشید تا بتوانید وظیفه آن را به طور کامل بدانید. تعاریف مختلفی برای این سینی وجود دارد ولی اگر بخواهیم به دنبال یک تعریف ساده باشیم بهتر است این طور بگوییم که:

سینی زیر کابین که آسانسور تعبیه می شود به صورت یک صفحه قایم مسطح می باشد که یک لبه با شیب بسیار درازی دارد که محل نصب آن دقیقا در آستانه درب طبقه و یا به صورت دقیق تر در ورودی کابین است. کاربرد و وظیفه سینی زیر کابین آسانسور بسیار مهم و  حائز اهمیت می باشد که در ادامه می توانید از آن ها اطلاعات کاملی را به دست آورید.

 

هر آنچه باید درباره وظیفه سینی زیر کابین آسانسور بدانید

نام های مختلفی برای سینی زیر کابین آسانسور در نظر گرفته شده است که از رایج ترین های آن ها می توان به محافظ پا اشاره داشت. همانطور که اشاره شد وظیفه ای که این سینی با خود به همراه دارد بسیار مهم می باشد و به نوعی با جان و زندگی افراد بازی می کند.

برای اینکه بتوان ایمنی بالایی را برای مسافری که نجات یافته است، تامین کرد و از سقوط او از بخش کابین به داخل چاه جلوگیری نماید، از این سینی بهره گرفته می شود. پس به طور کلی می توان گفت اصلی ترین وظیفه سینی زیر کابین تامیت امنیت بالا می باشد.

البته این مورد تنها کاربرد و یا وظایف به حساب نمی آید و شاهد موارد دیگری نیز خواهید بود. به عنوان مثال از این سینی می توان برای ایجاد ایمنی بالا در سرویس کاری استفاده کرد. این ایمنی را پخی به وجود می آورد که در انتهای این سینی موجود می باشد.

هنگامی که درب هر یک از طبقات در زمان سرویس کاری باز می شود، در آن صورت  کابین باید به سمت بالا و یا پایین بیاید که توسط جامپر این اتفاق خواهد افتاد. در مرحله بعد قبل از اینکه کابین بیاید، پخی که در این سینی زیر کابین وجود دارد،  سرویس کار مورد نظر را با احتیاط بالا به سمت عقب حرکت می دهد و هدایت می کند.

در نهایت همین موضوع باعث خواهد شد تا کابین مانند یک گیوتین عمل نکند و سرویس کار در امنیت کامل باشد. از این رو این وظیفه سینی زیر کابین بسیار حائز اهمیت می باشد و به صورت دوره ای باید مورد بازرسی و بررسی قرار گیرد. در غیر این صورت ممکن است مشکلات بسیار بزرگ و غیر قابل حل را با خود به همراه داشته باشد

می توان اینطور بیان کرد که اگر ابعاد و اندازه این سینی به درستی تعیین شود، به همان اندازه نیز شاهد عملکرد بهتر در تامین امنیت خواهید بود. به طور کلی برای هر 75 سانتی متر ارتفاع باید 10 سانتی متر خم سینی وجود داشته باشد.

 البته تنها رعایت کردن این موضوع اهمیت ندارد و در کنار آن باید مقاومت و محکم بودن ویژه ای را فراهم کنید. همچنین پایین ترین بخشی که یک کابین دارد باید با ریل های موجود حداکثر 0.15 فاصله را حفظ کند.

 البته مورد دیگری که اهمیت بسیار ویژه ای را به خود اختصاص داده این بوده جنس این سینی باید یا ورقی فلزی داشته باشد و یا از محکم ترین متریال های موجود ساخته شده باشد. پس توجه کردن به این موضوع باید در اولویت قرار بگیرد.

 

کاربرد سینی زیر کابین آسانسور جیست؟

 سینی زیر کابین آسانسور جهت تامین ایمنی و جلوگیری از سقوط مسافران به عنوان محافظ پا نیز شناخته می شود این سینی ایمنی کابین را ایجاد می کند تا در صورتی که کابین دچار سقوط شود مسافران جان سالم ببرند. یکی دیگر از کاربرد های این سینی جهت ایمنی سرویسکاران می باشد.

 



:: برچسب‌ها: سینی زیر کابین ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آسانسورچی

تعمیر برد درب آسانسور

یک نکته مهم این است که هر میزان که تکنولوژی درحال پیشرفت است، تعمیر دستگاه ها سخت تر میشوند. چون تمامی قطعات در حال کوچکتر شدن هستند و مدارها در هم آمیخته میشوند. هنر یک تعمیرکار خوب به این است که حتی در تعمیرات هم نوآوری داشته باشد و حتی بردهایی که از دید بقیه قابل تعمیر نیستند را نیز تعمیر کند.

برای مثال در تعمیر موبایل، یک IC وجود دارد که با یک چسب خیلی خاص چسبانده شده و ماده حلال آن چسب در بازار ایران موجود نیست. لذا هیچ تعمیرکاری آن را تعمیر نمیکند، اما یکی از تعمیرکاران ماهر موبایل در شیراز، تلاش کرده و با یک روش ابتکاری، IC را برداشته و تعویض میکند. از طرفی طبق شواهد ما از اطرافیانمان تعداد زیادی از افراد از رده دستگاه های قدیمی استفاده می کنند و به تبع هر دستگاه خرابی نیاز به تعمیر دارد.

 

تعمیر انواع برد درب آسانسور 

آسانسور جام لیفت با سابقه بیش از 10 ساله خود در تولید و تعمیر برد های آسانسور نقش قابل توجهی در ارائه خدمات آسانسوری به مشتریان دارد . ما انواع برد های درب آسانسور را برای شما تعمیر می کنیم برخی از خدمات تعمیر برد های درب آسانسور ما عبارتند از:

 

تعمیر برد درب سماتیک حریری

تعمیر برد درب اتماتیک و نیمه اتماتیک یاران

تعمیر برد مریح ترکیه

تعمیر برد درب سلکوم

تعمیر برد درب فرماتور

تعمیر برد پریسما

تعمیر برد دربروانکارسماتک

تعمیر برد درب عرشیا

تعمیر برد درب کیوان فراز

تعمیر برد درب پارسیان سیستم رو

تعمیر برد درب آسانسور طراحان

تعمیر برد درب آریان سیستم رو

پشتیبانی برد درب های ایرانی و خارجی

 

 

قیمت تعمیر برد درب آسانسور

شرکت های تولیدکننده مختلفی انواع برد های الکترونیکی را در درب های تولیدی شان استفاده می کنند که هرکدام از آنها جدا از کیفیت برد های درب آسانسور پس از مدتی نیاز به سرویس و یا تعمیر دارند که همکاران فنی ما تعمیر این بردها رو بصورت تخصصی برای شما انجام می دهند

قیمت تعمیر انواع برد های الکترونیکی درب های آسانسور بستگی به نوع مشکل آن دارد 

 

سفارش تعمیر برد درب آسانسور اتماتیک و نیمه اتماتیک

شما می توانید برد درب آسانسور خود را برای تعمیر به آدرس ما ارسال نمایید همکاران ما با شما تماس گرفته و مشکل برد را به شما اعلام می نمایند همچنین هزینه تعمیر برد را هم به شما اعلام خواهند کرد در صورت رضایت شما برد تعمیر و به شما تحویل داده خواهد شد

 



:: برچسب‌ها: برد درب آسانسور ,
:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1400 | نظرات ()